0
0
phone-icon
Замовити дзвінок

Подушка двигуна ліва поліуретанова Skoda Rapid 2012- Цільнолита

Відгуки:
(0)
  • Виробник: ПоліПро Україна
  • Код товару: PP-0694pae
  • Наявність: В наявності
3 080.00₴
Основні характеристики
Всі характеристики
Марка: Skoda
Модель: Rapid
Рік виробництва: 2012-
Виробник: ПоліПро
Матеріал: Поліуретан
  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуки (0)
  • Питання (0)

Подушка двигуна ліва поліуретанова Skoda Rapid 2012- Цільнолита

ЯКЩО Ви не маєте змоги з певних причин надіслати на виробництво свою стару деталь для реконструкції, то компанія "ПоліПро" може надати послугу з пошуку та купівлі металевого кронштейна, заощаджуючи Ваш час. Щоб запропонувати Вам хорошу ціну, ми купуємо найдешевші гумові аналоги або знаходимо вживані деталі на "розбірці". Після отримання металевого кронштейна виробництво виконує роботу з відновлення і склад відправляє Вам виріб! Довіра до компанії ПоліПро останнім часом дуже зросла. І хлопці очікують від нашої продукції чогось надприроднього і після сильно розчаровуються. Але проблема розчарування переважно полягає тому, що наші вироби стандартної конструкції просто не можуть вирішити ті задачі, які Ви ставите своєму автомобілю і відповідно продукція працює не так, як потрібно, і Ви не отримуєте бажаного. Це стосується дрифту, кільця, офроуда та інших надскладних завдань для подушок двигуна та КПП. Тому задля того результату, який Вам потрібен ми і запустили лінійку ЦІЛЬНОЛИТИХ ДЕТАЛЕЙ. За допомогою цільнолитої конструкції Ви досягнете зменшення ходу двигуна, що дуже потрібно як і на дрифті, так і на офроуді і, відповідно, Ваш автомобіль почне після цього виконувати свої завдання в повному обсязі. Ми не несемо жодної відповідальності за деталі, як вони стануть, як вони запресуються, як вони будуть працювати І НАЙГОЛОВНІШЕ НЕ ДАЄМО ЖОДНОЇ ГАРАНТІЇ на них, це все винятково Ваша відповідальність. На всю іншу продукцію компанії «ПоліПро» надаємо гарантію 1 рік без урахування пробігу, яку ми підтверджуємо ГАРАНТІЙНИМ ТАЛОНОМ.

Подушка двигуна ліва поліуретанова Skoda Rapid 2012- Цільнолита сумісність з наступними артикулами (кодами) деталей: 6Q0 199 555 AE; 6Q0 199 555 AT; 6Q0199555AE; 6Q0199555AT;

Cумніваєтеся чи підійде деталь для вашого автомобіля або не можете знайти потрібну? Зв'яжіться з нами та наші досвідчені менеджери із задоволенням допоможуть підібрати відповідну деталь за VIN-кодом.

Характеристики
Виробництво
Виробник ПоліПро
Матеріал Поліуретан
Країна Україна
Сумісність
Марка Skoda
Модель Rapid
Рік виробництва 2012-
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Онлайн курсы IT